Clubul Sportiv Școlar din Reșița “și-a dus” toți sportivii în cantonament!

Sportivii promițători ai CSȘ-ului din Reșița au beneficiat toți de un cantonament de iarnă. Acest lucru duce la pretenții mari din partea conducerii, dar și a antrenorilor, pentru anul competițional 2018.
Toți sportivii de viitor de la CSȘ Reșița sunt “obligați” anul acesta să lupte pentru medalii strălucitoare. După ce cei mai buni sportivi de la toate secțiile clubului reșițean au beneficiat de cel mai important cantonament de pregătire din timpul anului, cel de iarnă, acum se așteaptă și primele competiții, cu primele rezultate.
“La sfârșitul anului trecut, am reușit ca toate secțiile să-și facă un cantonament de iarnă, care știe toată lumea că este foarte important. Sperăm că sportivii vor demonstra că această pregătire a fost benefică și așteptăm primele competiții ca să vedem rezultatele lor”, a declarat directorul Clubului Sportiv Școlar din Reșița, Marius Crețeanu.
La Clubul Sportiv Școlar din Reșița activează în acest moment șapte secții. Pe lângă gimnastică, gimnastică ritmică, înot, lupte și atletism, CSȘ-ul se laudă și cu o secție de schi, dar și una de fotbal.

Sursa: Cărășanul